top of page
Search
  • Writer's pictureAnna Lindh

Mahtavaa Uutta Vuotta 2017!

Toivottavasti uusi vuosi on alkanut hyvin. Oma uusi vuoteni alkoi lomaillen auringossa. Se teki hyvää. Akut on ladattu ja ulkona vallitsevasta pimeydestä huolimatta on hyvä ja energinen olo. Tämän uuden vuoden päätin aloittaa hiukan toisella tapaa kuin edelliset. Mietin mitä haluan tehdä ja päätin toteuttaa sen. Niinpä suuntasimme Karibialle risteilylle 5 päiväksi.


Näin vaatesuunnittelijana, pukuompelijana ja stailaajana minua kiehtoi myös tietää miten ihmiset pukeutuvat Karibian risteilyllä ja etenkin uutena vuotena. Etukäteen minulla oli käsitys, että ihmiset pukeutuvat hienosti ilta- ja juhlapukuihin. Totta se olikin. Päivällä pukeutumiskoodi oli ranta-asu, mutta illalla risteilyvieraat pukeutuivat juhlapukuihin ja uutena vuotena jopa iltapukuihin. Itse pukeutumiskoodi uutta vuotta lukuun ottamatta illallisella oli casual, mutta suurin osa oli kyllä juhlapuvuissa.


Päivällä suuri osa risteilyvieraista otti aurinkoa tai urheili. Pitää sanoa, että risteilyvieraat olivatkin hyvässä kunnossa. Yksi asia myös kiinnitti huomioni. Pisin jono päivällä ravintolassa oli salaattipöytään. Kun ottaa huomioon, että ravintola tarjosi jos mitäkin herkkuja, niin ennen kaikkea tuo kertoo, että ihmiset halusivat syödä terveellisesti.


5 päivän matkan jälkeen oli oloni levännyt ja maailmani avartunut taas astetta enemmän. Mitä matkasta jäi mieleen. Ennen kaikkea upeat auringon nousut ja laskut. Myös pääsalin upea sisustus kattokruunuineen. Mitä jäin kaipaamaan. Jäin kaipaamaan niitä upeita auringon nousuja ja laskuja.


Mitä tästä kaikesta voisi oppia. Vähän lisää bling blingiä tekee ihan hyvää tähän Suomen pimeyteen. ;) Itse aion ottaa kaiken irti silloin kun täällä paistaa aurinkoa ja liikkua enemmän.


Työt aloitan tänä vuonna hääpuvuilla. Mikä olisikaan parempi tapa. Niissä on ihan oma tunnelmansa. Se tunne kun morsian on täpinöissä. Se on ihan omaa luokkaansa ja tarttuu muihinkin.


Bling blingiä päivääsi!


Toivotaan että aurinko paistasi edes hetken. Jos ei tänään, niin ehkä huomenna.
Rakkaudella, Anna

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page