top of page
Search
  • Writer's pictureAnna Lindh

Onnenkyyneleet

Onnea kaikille valmistuneille!

Tänä keväänä minulla on ollut kunnia tehdä pukuja valmistuneille niin ylioppilasjuhliin ja kuin muihin juhliin. Pukuja olen tehnyt sekä äideille että tyttärille. Pari viikkoa sitten luovutin viimeiset. Pukuja tehdessä on aina mukava tutustua ihmisiin pukujen takana. Nyt haluaisin toivottaa asiakkailleni Paljon Onnea!

Kaksi päivää sitten oli nuorimmaisen lapseni viimeinen kevätjuhla tarhassa. Itselleni tuo merkitsi tarha-elämän loppua. Voisin sanoa, että ihanaa! Vaikka koulussa on omat haasteensa, on ne kuitenkin erilaisia kuin tarha-elämän haasteet. Kumma kyllä en kaipaa yhtään aamuisia itkupotkuraivareita, tarhan tautimaratonia jne. Hienointa on se kun lapset kasvavat, viisastuvat ja tulevat omatoimisemmiksi.

Toissapäivänä kuopukseni sai elämänsä ensimmäisen todistuksen. Voi että hän oli ylpeä. Samalla he saivat tietenkin ruusut. Erikoisruusut. Mikään muu ruusu ei kuulemma tuoksu yhtä hyvälle. :)

Itse selvisin melkein koko juhlan itkemättä. Todistustenjako ja Suvivirsi olivat kuitenkin vähän liikaa ja silmät kostuivat yrityksestä huolimatta. Esikoiseni katsoi hymyillen ja kysyi ehkä vähän huolissaankin "Äiti, onko nuo onnenkyyneleet?" Vastasin hymyillen, "Kyllä."

Tänään myös esikoiseni pääsi kesälomalle. Jihaa! Ei enää aamuherätyksiä, vaan rauhallisia aamuja kahvikupin kera. Tämä kesä on minulle toinen kesä kokopäiväisenä yrittäjänä. Kun viime vuonna jännitin kaikkea uutta, tänä kesänä voin ottaa hiukan rennommin. Enää ei tarvitse jännittää.

Ihanaa toivottavasti lämmintä kesää kaikille!

Rakkaudella, Anna


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page